+31 (0)35 683 33 41
info@studiobessels.nl

Over Studio Bessels

Al 41 jaar dé professionele make-up opleiding van Nederland

Studio Bessels is opgericht in 1977 in mediastad Hilversum.

Omdat er destijds nog geen enkel aanbod was aan professionele opleidingen op het gebied van make-up en Grime heeft Ditske Bessels, zelf professioneel make-up artist, haar eigen school opgezet. Er bestonden dus ook nog geen docenten voor dit vakgebied. Daarom heeft Ditske de beste professionals uit het vak bij elkaar gezocht om, naast hun werk in de praktijk, hun kennis over te brengen op een nieuwe generatie.

45 jaar later is er veel veranderd, maar de fundamenten van Studio Bessels staan nog steeds: professionele lessen, gegeven door professionals uit de praktijk om leerlingen klaar te stomen voor een uitdagend, creatief en mooi beroep.

Studio Bessels behoort inmiddels tot de meest ervaren en gerespecteerde vakopleidingen Grime en Make-up in Nederland met de beste docenten. Hierdoor is de kwaliteit van de opleiding al jaren zeer hoog. Dit blijkt wel uit de open armen waarmee werkgevers afgestudeerden van Studio Bessels ontvangen.

Het succesvol doorlopen van de opleiding van Studio Bessels wordt door werkgevers namelijk als kwaliteitsstempel gezien. Niet voor niets komt 95% van al onze leerlingen ook daadwerkelijk in het vak terecht. Dit bereiken wij door het professionele en diverse lesprogramma. Maar ook door het aanbieden van de meest uiteenlopende stageplaatsen.

Lees meer over stage, diploma en werk